Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с окачване на 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз бих заложил на нов само ТРВ, както естестено казвам от дълър вносител на частите. От вс има ментаци, лично се убедих. Затова най-добре оригинални + рециклиране!
    sigpic
    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
      В друга тема е писал колегата 205лв за феби!
      Честито на печелившите.
      Ма ти с това требваше да започнеш. Фебито не става бате, пълен боклук е. Аз почнах да тропам на минутата след като го сложих.
      Fiat Punto 1.4GT 1996
      Hyundai Tucson 2.0 2007
      Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
        Аз бих заложил на нов само ТРВ, както естестено казвам от дълър вносител на частите. От вс има ментаци, лично се убедих. Затова най-добре оригинални + рециклиране!
        Малко спам по темата с марките,днес с очите си видях части от марките Valeo,TRW,Febi,Federal Mogul в контейнер пристигащ директно от Tianjin,China.Дали от съответните марки знаят за това производство не мога да кажа,но малко ме смущава това китайско производство(не им вярвам на жълтурковците)
        Alfa Romeo 147 JTD '01

Comment

Първоначално публикувано от yori Покажи съобщение
          Малко спам по темата с марките,днес с очите си видях части от марките Valeo,TRW,Febi,Federal Mogul в контейнер пристигащ директно от Tianjin,China.Дали от съответните марки знаят за това производство не мога да кажа,но малко ме смущава това китайско производство(не им вярвам на жълтурковците)
          ТРВ-то идва в полипропиленова чанта с надписи ТРВ и няма щампата на ТРВ има само някаква номер. Даже видях носачи в така опраковка на които номера е заличен със шлайфане и пренабит друг номер. Незнам това какво е, но не ми харесва.
          Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
            ТРВ-то менте идва в полипропиленова чанта с надписи ТРВ и няма щампата на ТРВ има само някаква номер.
            Има Ники щампи на ТРВ на самия носач, на шарнирите отзад и на тампоните пише Боге. На биалетките има голяма щампа ТРВ точно по средата. Другия път ще снимам как изглежда оргинално ТРВ че има не малко ментета. Пак е в полипропиленова чанта която да скъсаш с ръка е супер трудно. Говоря за оргиналния такъв, купен от Техно парт, Тех-ко или не им помня другото име.
            Last edited by thecleaner; d.m.y г., 20:38.
            Fiat Punto 1.4GT 1996
            Hyundai Tucson 2.0 2007
            Renault Clio 1.5 2019

Comment

трябват ми читави биалетки кажете марка, която сте пробвали и става.....Окап мисля, че оем ми беше препоръчал
              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

От опита, който имам с окап, не бих заложил на тях. Виж някоя др марка, например една италианска марка Мало колега, тя е доста добра. Мисля една германска марка Фленър или Лемфордер. Трв от арно магазинче!
                sigpic
                Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Биалетката е с два различни захвата,там където гайката се завива от едната страна е да речем 8мм.,а от другата 10мм.
                  Казана дума,хвърлен камък.Мълчанието е злато.

Comment

Първоначално публикувано от yori Покажи съобщение
                    Малко спам по темата с марките,днес с очите си видях части от марките Valeo,TRW,Febi,Federal Mogul в контейнер пристигащ директно от Tianjin,China.
                    Аз ги видях също повечето марки, в различни цехчета и манифактурки в предградие на Истанбул......малко по голямо от сите Младости в СФ........
                    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                      ТРВ-то идва в полипропиленова чанта с надписи ТРВ и няма щампата на ТРВ има само някаква номер. Даже видях носачи в така опраковка на които номера е заличен със шлайфане и пренабит друг номер. Незнам това какво е, но не ми харесва.
                      Манифактурен рециклаж, какво ...

Comment

И прайм квот прайм и пак духаме супата.
                        Кажете достоверни доставчици. Аз сам от Стара Загора и мога да ви кажа, че ситуацията е: много магазини - от едно кранче идват частите. Каде в нашата малка България мога да купя италиански части без 300% up надценка, които да не са това кранче.
                        Ясно че има официални дистрибутори на някои от тях които предлагат читави изделия (като powerflex за тампоните). За останалите, пак СУПАТА.
                        Гледам ги в италианския EBay продават предимно на марки, от които отзивите са зле. Пък и тежките железа излизат златни.
                        Дайте съвет на мен и колегите какво да правим. Купуваме MOOG за четири стотака и хвърлям боб да е MOOG.

Стандарта ни стандарт
                        +
                        пътищата ни пътища
                        +
                        частите ни части
                        =
                        СУПАТА
                        Alfa Romeo 159 2.4 JTDm 06
                        Alfa Romeo 33 1.5 90hp 85
                        Ex: Alfa Romeo 156 1.8TS

Comment

Намираш дърти ОРИГИНАЛНИ (заводски) носачи от някоя алфа и им набиваш Поверфлекс + евентуален рециклаж на шарнира...Май това е най-евтиното, разумно и сигурно решение на проблема с МЕНТАЦИТЕ, които ни пробутват!
                          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Долния шарнир може ли да се рециклира? Защото ми обясниха, че неможе. Горния е алуминиев, режат му шапката избиват го, сменят болта и ябълката и е нов. Долния отгоре е цял и няма как да го избият. Така ми казаха поне. Моите ги правиха в Казанлък. Познат с 156-ца каза, че горните там ставали бетон, но и той се убивал да сменя долните.
                            Alfa Romeo 159 2.4 JTDm 06
                            Alfa Romeo 33 1.5 90hp 85
                            Ex: Alfa Romeo 156 1.8TS

Comment

MOOG има в Руди96 и не мисля, че са ментаци. Цената е солена, но не е 390 лв. Мисля за 270 ги взимах.
                              2014: Deutschland über alles

Comment

До колкото аз знам май долните се рециклират,трудоемко е при горните обратно на това което казваш значи и те се рециклират.
                                За биалетките - аз ги смених преди повече 40к и още държат марката делфи купени оторозиран сервиз в Пловдив.
                                156 2.4 jtd 2001 Sportwagon Sony,Hertz,Boss & JBL sound
                                KONI sport adjustable suspension kit,Big BREMBO brake kit
                                Cinquecento 1.1i 1998 Sporting
                                Subaru İmpreza 2000 turbo 1999 Sportwagon

Comment

Working...
                                X