Аз бих заложил на нов само ТРВ, както естестено казвам от дълър вносител на частите. От вс има ментаци, лично се убедих. Затова най-добре оригинални + рециклиране!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с окачване на 156
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеВ друга тема е писал колегата 205лв за феби!
Честито на печелившите.Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеАз бих заложил на нов само ТРВ, както естестено казвам от дълър вносител на частите. От вс има ментаци, лично се убедих. Затова най-добре оригинални + рециклиране!
Comment
-
Първоначално публикувано от yori Покажи съобщениеМалко спам по темата с марките,днес с очите си видях части от марките Valeo,TRW,Febi,Federal Mogul в контейнер пристигащ директно от Tianjin,China.Дали от съответните марки знаят за това производство не мога да кажа,но малко ме смущава това китайско производство(не им вярвам на жълтурковците)Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеТРВ-то менте идва в полипропиленова чанта с надписи ТРВ и няма щампата на ТРВ има само някаква номер.Last edited by thecleaner; d.m.y г., 20:38.Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
От опита, който имам с окап, не бих заложил на тях. Виж някоя др марка, например една италианска марка Мало колега, тя е доста добра. Мисля една германска марка Фленър или Лемфордер. Трв от арно магазинче!sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Първоначално публикувано от yori Покажи съобщениеМалко спам по темата с марките,днес с очите си видях части от марките Valeo,TRW,Febi,Federal Mogul в контейнер пристигащ директно от Tianjin,China."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеТРВ-то идва в полипропиленова чанта с надписи ТРВ и няма щампата на ТРВ има само някаква номер. Даже видях носачи в така опраковка на които номера е заличен със шлайфане и пренабит друг номер. Незнам това какво е, но не ми харесва.
Comment
-
И прайм квот прайм и пак духаме супата.
Кажете достоверни доставчици. Аз сам от Стара Загора и мога да ви кажа, че ситуацията е: много магазини - от едно кранче идват частите. Каде в нашата малка България мога да купя италиански части без 300% up надценка, които да не са това кранче.
Ясно че има официални дистрибутори на някои от тях които предлагат читави изделия (като powerflex за тампоните). За останалите, пак СУПАТА.
Гледам ги в италианския EBay продават предимно на марки, от които отзивите са зле. Пък и тежките железа излизат златни.
Дайте съвет на мен и колегите какво да правим. Купуваме MOOG за четири стотака и хвърлям боб да е MOOG.
Стандарта ни стандарт
+
пътищата ни пътища
+
частите ни части
=
СУПАТАAlfa Romeo 159 2.4 JTDm 06
Alfa Romeo 33 1.5 90hp 85
Ex: Alfa Romeo 156 1.8TS
Comment
-
Намираш дърти ОРИГИНАЛНИ (заводски) носачи от някоя алфа и им набиваш Поверфлекс + евентуален рециклаж на шарнира...Май това е най-евтиното, разумно и сигурно решение на проблема с МЕНТАЦИТЕ, които ни пробутват!Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Долния шарнир може ли да се рециклира? Защото ми обясниха, че неможе. Горния е алуминиев, режат му шапката избиват го, сменят болта и ябълката и е нов. Долния отгоре е цял и няма как да го избият. Така ми казаха поне. Моите ги правиха в Казанлък. Познат с 156-ца каза, че горните там ставали бетон, но и той се убивал да сменя долните.Alfa Romeo 159 2.4 JTDm 06
Alfa Romeo 33 1.5 90hp 85
Ex: Alfa Romeo 156 1.8TS
Comment
-
До колкото аз знам май долните се рециклират,трудоемко е при горните обратно на това което казваш значи и те се рециклират.
За биалетките - аз ги смених преди повече 40к и още държат марката делфи купени оторозиран сервиз в Пловдив.156 2.4 jtd 2001 Sportwagon Sony,Hertz,Boss & JBL sound
KONI sport adjustable suspension kit,Big BREMBO brake kit
Cinquecento 1.1i 1998 Sporting
Subaru İmpreza 2000 turbo 1999 Sportwagon
Comment
Comment